פולה דה פרובנס
Poulet de Provencal עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 232 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, הרבס דה פרובנס, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם עגבניות וזיתים (Poulet Provencal), Waterzooi de Poulet, ו Basquaise Poulet.
הוראות
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מערבבים 2 1/2 כפות חומץ בלסמי, חרדל דיז ' ון, ושום בקערה ומערבבים חצאי חזה עוף לתערובת למעיל.
מעבירים עוף עם מרינדה למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מעבירים עוף למגש, ומתחממים.
יוצקים 1/3 כוס ציר עוף למחבת ומערבבים להמיס חתיכות משחימות של מזון מהמחבת. מבשלים ומערבבים שאלוט ופטריות עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. מערבבים ב 1/3 כוס ציר עוף, herbes דה פרובנס, ו 1 1/2 כפיות חומץ בלסמי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות חום עמוק בצבע, על 2 דקות.
להחזיר חזה עוף למחבת ולמעלה כל אחד עם 1/2 פרוסה של גבינת פרובולון. מכסים מחבת ולתת גבינה להמס; לשרת עם פטריות.