קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פולה דה פרובנס

פולה דה פרובנס
Poulet de Provencal עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 232 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, הרבס דה פרובנס, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם עגבניות וזיתים (Poulet Provencal), Waterzooi de Poulet, ו Basquaise Poulet.

הוראות

1
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים 2 1/2 כפות חומץ בלסמי, חרדל דיז ' ון, ושום בקערה ומערבבים חצאי חזה עוף לתערובת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים עוף עם מרינדה למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים עוף למגש, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
יוצקים 1/3 כוס ציר עוף למחבת ומערבבים להמיס חתיכות משחימות של מזון מהמחבת. מבשלים ומערבבים שאלוט ופטריות עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. מערבבים ב 1/3 כוס ציר עוף, herbes דה פרובנס, ו 1 1/2 כפיות חומץ בלסמי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות חום עמוק בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להחזיר חזה עוף למחבת ולמעלה כל אחד עם 1/2 פרוסה של גבינת פרובולון. מכסים מחבת ולתת גבינה להמס; לשרת עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף