פולו אוחאקה
פולו אואחאקה הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ ליים, בצל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Jewel Of Oaxaca, חזה עוף Oaxaca, ו שייק בננה שוקולד Oaxaca.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את העוף, ומתבלים עם אורגנו, שום טחון, ומלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהעוף משחימים קלות. מערבבים את הבצל, ואז מכסים ומפחיתים את החום לנמוך.
מניחים tomatillos, כוסברה, פלפל jalapeno, שום שלם, מיץ ליים, ומלח בבלנדר. דופק לעקביות עבה.
יוצקים חצי מתערובת tomatillo על העוף. המשך להתבשל עד שהעוף הוא מכרז, 35 עד 40 דקות יותר.
מגישים עם רוטב שנותר העליון עם גבינת מונטריי ג ' ק.