פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 271 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוף קלברי אל מאטון, עוף מתחת ללבנה, ו עוף מתחת ללבנה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לרכך את השום והפטרוזיליה ולשלב עם גרידה, 2 כפות של שמן זית, ומלח ופלפל. תניח בצד.
לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים ויבשים. עם מזמרה עוף, להסיר את קצות הכנפיים, כל שומן עודף, לחתוך את עמוד השדרה.
שים אותם בצד עבור מלאי. ייתכן שתרצה להסיר את הצלעות ואת עצם החזה, מדי.
מערבבים יחד את החומרים המרינדה.
הנח את העוף שטוח, צד העור למעלה. ממלאים את תערובת השום מתחת לעור, מניחים במרינדה, ואז מכסים ומשרים במשך כמה שעות או, אפילו טוב יותר, בן לילה. תפנה פעמיים או שלוש.
חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק את העוף (אני משתמש במחבת ברזל יצוק 12 אינץ').
מניחים את צד עור העוף למטה ולשקול אותו עם שני לבנים נקיים עטוף בנייר כסף. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 דקות, ואז מניחים את המחבת ואת הלבנים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן תוכל להסיר את המשקולות ולהפוך את העוף מעל, בישול עוד 10 דקות בערך, עד שנעשה.
חותכים לחתיכות בגודל ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA