קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה

פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 271 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוף קלברי אל מאטון, עוף מתחת ללבנה, ו עוף מתחת ללבנה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לרכך את השום והפטרוזיליה ולשלב עם גרידה, 2 כפות של שמן זית, ומלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
3
לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים ויבשים. עם מזמרה עוף, להסיר את קצות הכנפיים, כל שומן עודף, לחתוך את עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
4
שים אותם בצד עבור מלאי. ייתכן שתרצה להסיר את הצלעות ואת עצם החזה, מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מערבבים יחד את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
הנח את העוף שטוח, צד העור למעלה. ממלאים את תערובת השום מתחת לעור, מניחים במרינדה, ואז מכסים ומשרים במשך כמה שעות או, אפילו טוב יותר, בן לילה. תפנה פעמיים או שלוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק את העוף (אני משתמש במחבת ברזל יצוק 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את צד עור העוף למטה ולשקול אותו עם שני לבנים נקיים עטוף בנייר כסף. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 דקות, ואז מניחים את המחבת ואת הלבנים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן תוכל להסיר את המשקולות ולהפוך את העוף מעל, בישול עוד 10 דקות בערך, עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
חותכים לחתיכות בגודל ההגשה.
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
הוסף הערות ההערות שלי
13
ערוך את ההערות שלי
14
בוצע