פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)
אם יש לך בסביבה 9 שעות ו 50 דקות לבלות במטבח, פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה) עשוי להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1275 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, תרנגולות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף אלה דיאבולה, עוף פרפר מלוח אלה דיאבולה עם סלט שומר לימוני, ו מולים אלה דיאבולה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסבך את התרנגולות ומבריש כל אחת עם 2 כפות שמן זית.
מניחים בתבניות צלייה של 1 או 2 וצולים עד להשחמה אך רק חצי מבושל, כ-40 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את 4 כפות הפלפל השחור, קורט מלח והחרדל ובחשו היטב לאיחוד.
מזלפים פנימה את 1 כף שמן הזית ומערבבים היטב.
לאחר שהתרנגולות מבושלות למחצה, מוציאים מהתנור ומברישים כל אחת בתערובת הפלפל השחור והחרדל. מחזירים לתנור וממשיכים לצלות עד שהמיצים מתבהרים מנקודה דוקרנית, כ-30 דקות נוספות.
תנו לנוח 10 דקות לפני הגילוף. בזמן שהעוף נח, בקערה בינונית, שלבו את הפטרוזיליה, הבצל האדום, העגבניות, הנותרים 3 כפות שמן, חומץ שרי ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזרקו היטב לאיחוד.
אפשר 1 חזה ו 1 רגל לכל מנה.
מזלפים כל מנה עם מיצי התבנית ושמן הצ ' ילי החם, מעליהם את סלט הפטרוזיליה ומגישים מיד.
בסיר קטן שלבו את פתיתי השמן, הפלפל והצ ' ילי.
מחממים ל -140 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום ולאפשר לשבת לילה או במשך 8 שעות. מסננים מוצקים.