קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)

פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)
אם יש לך בסביבה 9 שעות ו 50 דקות לבלות במטבח, פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה) עשוי להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1275 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, תרנגולות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף אלה דיאבולה, עוף פרפר מלוח אלה דיאבולה עם סלט שומר לימוני, ו מולים אלה דיאבולה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסבך את התרנגולות ומבריש כל אחת עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים בתבניות צלייה של 1 או 2 וצולים עד להשחמה אך רק חצי מבושל, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את 4 כפות הפלפל השחור, קורט מלח והחרדל ובחשו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מזלפים פנימה את 1 כף שמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
לאחר שהתרנגולות מבושלות למחצה, מוציאים מהתנור ומברישים כל אחת בתערובת הפלפל השחור והחרדל. מחזירים לתנור וממשיכים לצלות עד שהמיצים מתבהרים מנקודה דוקרנית, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תנו לנוח 10 דקות לפני הגילוף. בזמן שהעוף נח, בקערה בינונית, שלבו את הפטרוזיליה, הבצל האדום, העגבניות, הנותרים 3 כפות שמן, חומץ שרי ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזרקו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חומץ שריחומץ שרי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אפשר 1 חזה ו 1 רגל לכל מנה.
9
מזלפים כל מנה עם מיצי התבנית ושמן הצ ' ילי החם, מעליהם את סלט הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בסיר קטן שלבו את פתיתי השמן, הפלפל והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מחממים ל -140 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך 10 דקות.
12
הסר מהחום ולאפשר לשבת לילה או במשך 8 שעות. מסננים מוצקים.