קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)

פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)
אם יש לך בסביבה 9 שעות ו 50 דקות לבלות במטבח, פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה) עשוי להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1275 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, תרנגולות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף אלה דיאבולה, עוף פרפר מלוח אלה דיאבולה עם סלט שומר לימוני, ו מולים אלה דיאבולה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסבך את התרנגולות ומבריש כל אחת עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים בתבניות צלייה של 1 או 2 וצולים עד להשחמה אך רק חצי מבושל, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את 4 כפות הפלפל השחור, קורט מלח והחרדל ובחשו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מזלפים פנימה את 1 כף שמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
לאחר שהתרנגולות מבושלות למחצה, מוציאים מהתנור ומברישים כל אחת בתערובת הפלפל השחור והחרדל. מחזירים לתנור וממשיכים לצלות עד שהמיצים מתבהרים מנקודה דוקרנית, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תנו לנוח 10 דקות לפני הגילוף. בזמן שהעוף נח, בקערה בינונית, שלבו את הפטרוזיליה, הבצל האדום, העגבניות, הנותרים 3 כפות שמן, חומץ שרי ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזרקו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שריחומץ שרי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אפשר 1 חזה ו 1 רגל לכל מנה.
9
מזלפים כל מנה עם מיצי התבנית ושמן הצ ' ילי החם, מעליהם את סלט הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בסיר קטן שלבו את פתיתי השמן, הפלפל והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מחממים ל -140 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך 10 דקות.
12
הסר מהחום ולאפשר לשבת לילה או במשך 8 שעות. מסננים מוצקים.