פולו אסאדו
פולו אסאדו הוא חלב חינם הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח, הצעות הגשה: פיקו דה גאלו, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. הציון הזה די טוב. נסו פולו אסאדו, פולו אסאדו, ו פולו אסאדו קון ללג'ואה (כמון-עוף בגריל עם סלסה חריפה) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה שלבו את שמן הזית, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, מיץ הליים, המלח, הפלפל ושיני השום.
מניחים את רגלי העוף, נתחי הפרי המיצים והבצל הרבעי בשקיות ניילון גדולות או בקערה.
יוצקים את המרינדה מעל הדף, זורקים לשלב. מכסים בניילון נצמד (אם באמצעות קערה) או לאטום את השקית ואת משרים למשך 2 שעות לפחות ... כמה שעות זה יותר טוב. לזרוק כמה פעמים במהלך תהליך הכבישה.
מחממים גריל. צולים את רגלי העוף עד לבישול לאורך כל הדרך, הופכים מדי פעם כך שהעוף מבושל מכל הצדדים, 10 עד 12 דקות.
מפרידים את הטורטיות ל -2 ערימות של 16, ואז עוטפים כל ערימה בנייר כסף ומחממים מעל הגריל למשך 10 עד 15 דקות.
מגישים את רגלי העוף עם הטורטיות החמות, פיקו דה גאלו, שעועית מטוגנת וסלסת צ ' יפוטלה.