פולו ראנצ'ו לונה
פולו ראנצ'ו לונאן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה של Allrecipes יש 18 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פולו ראנצ'ו לונה (ראנצ' ו לונה עוף), פולו ראנצ'ו לונה (ראנצ' ו לונה עוף), ו ביצי אל ראנצ'ו עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חום 3 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 דקה; להפריש.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את השמן הנותר, בצל, מיץ תפוזים, מיץ לימון ויין.
מוסיפים את השום המחומם ושמן לזה ומערבבים היטב.
מניחים חתיכות עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ויוצקים את תערובת המיץ על העוף, ציפוי היטב.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, צולה מדי פעם עם הרוטב.