פולנטה בגריל ורדיקיו עם טפטוף בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Polentan בגריל ו Radicchio עם טפטוף בלסמי. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 45 . אם יש לך קורנית sprig, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Polentan בגריל ו Radicchio עם טפטוף בלסמי, רדיקיו בגריל עם חומץ בלסמי, ו אפרסקים בגריל עם בוראטה, נענע, וטפטוף בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל זכוכית מרובעת 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. בסיר בינוני, לשלב את המים, חלב סויה, שום, רוזמרין וקורנית ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, ולתת תלול במשך 10 דקות.
זרוק את השום, רוזמרין ותימין ולהחזיר את התערובת לרתיחה. בהדרגה להקציף פולנטה ומבשלים מעל חום נמוך, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה מאוד ולא יותר גרגירים, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הפולנטה לתבנית האפייה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר לפחות 2 שעות.
בינתיים, בסיר קטן, להרתיח את חומץ בלסמי על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 15 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
טפטוף פלחי רדיקיו בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני עד חרוך קלות רק במכרז, על 3 דקות לכל צד. לנקות את הגריל עם מברשת תיל.
בזהירות לבטל את הפולנטה לחתוך אותו 8 טריזים או ריבועים.
מברשת בכל רחבי עם שמן זית. גריל את הפולנטה עד שהוא חרוך קלות בתחתית ומשחרר בקלות, 4 דקות לכל צד. מסדרים את פולנטה בגריל ואת רדיקיו על צלחות, טפטוף עם הפחתת בלסמי לשרת.