פולנטה בגריל עם מרינרה, פרמזן ובזיליקום
פולנטה בגריל עם מרינרה, פרמזן, ובזיליקום נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-137 היו אומרים שזה פגע במקום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, חמאה, סוג של אש: ישיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו סלט ירקות בגריל עם בזיליקום פרמזן פולנטה, גבינת מרינרה משולשת מצופה פרמזן בגריל, ו לולה שרימפס ופרמזן שיבולת שועל פולנטה עם עגבניות בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים ציר עוף לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. לאט לאט להקציף בקמח תירס. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התערובת התעבה, 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 1/2 כוס פרמזן וחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים פולנטה למחבת עוגה עגולה 10 אינץ ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד צונן לחלוטין ומוצק, 2 עד 3 שעות או עד לילה.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. לחלופין, להגדיר את כל המבערים על גריל גז לחום גבוה בינוני. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר פולנטה מחבת לחתוך ל 8 פרוסות שוות.
מברשת פרוסות משני הצדדים עם שמן זית ומניחים על הגריל. מבשלים עד פולנטה בראון, על 3 דקות לכל צד.
תעביר את פולנטה למגש. מעל כל פרוסה עם מנה של רוטב מרינרה, ביסיליקום, וקמצוץ של פרמזן.