פולנטה בגריל עם תרד וגבינת רוביולה
פולנטה בגריל עם תרד וגבינת רוביולה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו רוביולה, שום קלוי וגבינה בגריל כרוב, פולנטה עם Capocollo, Robiola, ורמפס, ו צלעות חזיר עם תרד וגבינה עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל צלחת אפיית זכוכית עגולה 9 אינץ'. בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה.
הוסף 1 1/2 כפיות מלח ולטאטא לאט בפולנטה. לבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד פולנטה עבה, על 5 דקות.
יוצקים את הפולנטה החמה לתבנית האפייה ומכסים את פני השטח ישירות בניילון נצמד.
בואו לעמוד עד המשרד, כ -25 דקות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, כ -30 שניות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את התרד, ערבוב לנבול אותו. מתבלים במלח ופלפל. שמור על התרד חם.
להדליק גריל ולשמן את הסורגים.
חותכים את הפולנטה ל 8 טריזים וגריל על חום גבוה בינוני עד פריך וחרוך קלות, 5 דקות לכל צד.
מניחים 2 טריזים על כל צלחת; העליון כל אחד עם 2 פרוסות robiola. כפית תרד חם על גבי ומגישים.