קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים

פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 661 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, גרעיני תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 58 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . עם ציון של 91% , המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פולנטה של גבינת עיזים עם קייל מוקפץ , מרק שעועית לבנה וקייל עם פולנטה של גבינת עיזים , ופולנטה של גבינת תירס וגבינת עיזים עם דלעת קיץ שום .

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את השום ומערבבים כל הזמן במשך דקה אחת; אל תתנו לשום להשחים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
בזמן שהמים מתחממים, טורפים יחד בקערה את קמח התירס, המלח ו-1 כוס מים לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
כשהמים בסיר מגיעים לרתיחה, יוצקים לתוכם את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
מקציפים כל הזמן 3 דקות כדי למנוע היווצרות גושים. הפוך את האש לנמוכה. מבשלים 40 דקות תוך ערבוב בכף עץ כל 10 דקות. מערבבים פנימה את גרגירי התירס ומבשלים את הפולנטה עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הפלפל וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
יוצקים את הפולנטה לתבנית משומנת קלות בגודל 8x8 אינץ' ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית. מצננים את הפולנטה במקרר למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
בזמן שהפולנטה מתקררת, חותכים את הגבעולים והגבעולים המרכזיים של הקייל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כרובכרוב
9
חותכים את העלים לחתיכות בגודל 3 אינץ'.
10
חותכים את הפולנטה המצונן ל-4 משולשים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים בזהירות את משולשי הפולנטה. מטגנים את הפולנטה עד שהיא מזהיבה בצד התחתון, ואז הופכים את הפולנטה ומבשלים אותה עד שהיא מזהיבה בצד השני. מסדרים את הפולנטה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
חממו מראש את הפטם על התנור שלכם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים את הקייל ו-1/3 כוס מים לתוך המחבת ששימשה זה עתה לטיגון הפולנטה. מכסים את המחבת ומבשלים את הקייל על אש בינונית-גבוהה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מניחים את פרוסות העגבניות על גבי משולשי הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
15
מפזרים את גבינת העיזים על גבי פרוסות העגבניות. קולים את הפולנטה עד שהגבינה נמסה והעגבניות מתחילות להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16
מסדרים את הקייל על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
17
מניחים מעל הקייל את משולשי הפולנטה החמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כרובכרוב