קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים

פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פולנטה מטוגנת במחבת עם תירס, קייל וגבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 661 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, גרעיני תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 58 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . עם ציון של 91% , המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פולנטה של גבינת עיזים עם קייל מוקפץ , מרק שעועית לבנה וקייל עם פולנטה של גבינת עיזים , ופולנטה של גבינת תירס וגבינת עיזים עם דלעת קיץ שום .

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את השום ומערבבים כל הזמן במשך דקה אחת; אל תתנו לשום להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
בזמן שהמים מתחממים, טורפים יחד בקערה את קמח התירס, המלח ו-1 כוס מים לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
כשהמים בסיר מגיעים לרתיחה, יוצקים לתוכם את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מקציפים כל הזמן 3 דקות כדי למנוע היווצרות גושים. הפוך את האש לנמוכה. מבשלים 40 דקות תוך ערבוב בכף עץ כל 10 דקות. מערבבים פנימה את גרגירי התירס ומבשלים את הפולנטה עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הפלפל וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את הפולנטה לתבנית משומנת קלות בגודל 8x8 אינץ' ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית. מצננים את הפולנטה במקרר למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בזמן שהפולנטה מתקררת, חותכים את הגבעולים והגבעולים המרכזיים של הקייל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כרובכרוב
9
חותכים את העלים לחתיכות בגודל 3 אינץ'.
10
חותכים את הפולנטה המצונן ל-4 משולשים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים בזהירות את משולשי הפולנטה. מטגנים את הפולנטה עד שהיא מזהיבה בצד התחתון, ואז הופכים את הפולנטה ומבשלים אותה עד שהיא מזהיבה בצד השני. מסדרים את הפולנטה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
חממו מראש את הפטם על התנור שלכם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מניחים את הקייל ו-1/3 כוס מים לתוך המחבת ששימשה זה עתה לטיגון הפולנטה. מכסים את המחבת ומבשלים את הקייל על אש בינונית-גבוהה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מניחים את פרוסות העגבניות על גבי משולשי הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
15
מפזרים את גבינת העיזים על גבי פרוסות העגבניות. קולים את הפולנטה עד שהגבינה נמסה והעגבניות מתחילות להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
16
מסדרים את הקייל על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
17
מניחים מעל הקייל את משולשי הפולנטה החמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כרובכרוב