קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

פולנטה מניוקי רכה

פולנטה מניוקי רכה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מניוק פולנטה רך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פולנטה רכה, פרמזן רך פולנטה, ו פולנטה רכה עם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא עצמות דגים, שרימפס פגזים, עגבניות, בצל, פלפלים, עלי כוסברה, גבעולי פטרוזיליה, מיץ ליים, מלח, שום, נבל, ומים לרתיחה בסיר 5-עד 6-ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ואת מלאי רתיחה, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 4 כוסות (ירקות יהיה להפריש נוזלי כפי שהם מבשלים), על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
אם יש יותר מ 4 כוסות, להרתיח עד מופחת; אם יש פחות, להוסיף מים. אם באמצעות מלאי מיד, להביא לרתיחה בסיר ניקה; אחרת, צמרמורת, חשופה, עד מקורר לחלוטין, ואז לכסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיפים קמח מניוק בזרם דק למניה רותחת, מקציפים כל הזמן, ואז מקציפים במלח. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, לטאטא, 1 דקה. מערבבים עשבי תיבול קצוצים ולתת לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח קסבהקמח קסבה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מגישים באופן מיידי.
1
מלאי יכול להיות מקורר במיכל אטום עד 3 ימים או קפוא 3 חודשים. מביאים לרתיחה לפני הוספת קמח מניוק.
מרכיבים שתצטרך
קמח קסבהקמח קסבה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה