פולנטה מניוקי רכה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מניוק פולנטה רך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פולנטה רכה, פרמזן רך פולנטה, ו פולנטה רכה עם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא עצמות דגים, שרימפס פגזים, עגבניות, בצל, פלפלים, עלי כוסברה, גבעולי פטרוזיליה, מיץ ליים, מלח, שום, נבל, ומים לרתיחה בסיר 5-עד 6-ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ואת מלאי רתיחה, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 4 כוסות (ירקות יהיה להפריש נוזלי כפי שהם מבשלים), על 25 דקות.
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, זורק מוצקים.
אם יש יותר מ 4 כוסות, להרתיח עד מופחת; אם יש פחות, להוסיף מים. אם באמצעות מלאי מיד, להביא לרתיחה בסיר ניקה; אחרת, צמרמורת, חשופה, עד מקורר לחלוטין, ואז לכסות.
מוסיפים קמח מניוק בזרם דק למניה רותחת, מקציפים כל הזמן, ואז מקציפים במלח. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, לטאטא, 1 דקה. מערבבים עשבי תיבול קצוצים ולתת לעמוד 2 דקות.
מלאי יכול להיות מקורר במיכל אטום עד 3 ימים או קפוא 3 חודשים. מביאים לרתיחה לפני הוספת קמח מניוק.