לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פולנטה נפוליאון עם פסטו עשבי תיבול מעורבים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. אם יש לכם שאלוט, עלי בזיליקום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו קברנה-צלעות קצרות עם גורגונזולה פולנטן וגרמולטה מעורבת, פסטו עשב מעורב, ו עשב מעורב פסטו פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון או טחנת מזון תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לפולנטה: בסיר גדול משלבים את החלב, השמנת הכבדה, המים, שמן הזית והמלח הכשר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ויוצקים לאט את קמח התירס, תוך הקצפה מתמדת עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מכסים נייר אפייה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
5
יוצקים את הפולנטה על תבנית האפייה המכוסה בפלסטיק ומורחים לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
בואו להתקרר לפחות 15 דקות.
7
לפסטו: מחית את הבזיליקום, הנענע, הכוסברה, שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי ויציב, בזמן שמעבד המזון פועל. מערבבים פנימה את הפרמזן, המלח הכשר והסמבל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1
חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה ומקפיצים את פרוסות הקישואים עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
משמנים תבנית בצורת קפיץ עגולה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חותכים את הפולנטה לסיבובים 3 (7 3/4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
6
מברשת את צמרות עם
7
פסטו עשב מעורב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מניחים דיסק 1 בתחתית תבנית צורת הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מזלפים 1/4 כוס רוטב עגבניות ומסדרים מעל מחצית הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
10
מפזרים 2 כפות פרמזן. מכסים בסיבוב השני של פולנטה, 1/4 כוס רוטב עגבניות, שאר הקישואים ו -2 כפות פרמזן. למעלה עם סיבוב הפולנטה האחרון, רוטב העגבניות שנותר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב עגבניות Hunt's®
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פולנטה
11
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתבנית בצורת הקפיץ, חותכים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את פתיתי הבצל, השום והצ ' ילי בשמן עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים את העגבניות (מיץ וכל), רסק עגבניות וסוכר. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -20 דקות. מצננים את רוטב העגבניות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
15
מחית את הרוטב במעבד מזון או בטחנת מזון. מערבבים פנימה את שמן הזית הבתולי, המורג ' ורם, הבזיליקום והמלח הכשר. חנות במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.