פולנטה עם נקניק חריף פלפל אדום להתענג
פולנטה עם נקניק חריף ותענוג פלפל אדום עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 465 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם פרמזן, בצל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו פולנטה נושכת עם אוכמניות פיקנטיות ג'לפנו תירס להתענג, שיפודי נקניק ופלפל עם פולנטה בגריל, ו נקניק איטלקי עם עגבניות פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם 1 כף שמן זית ומניחים בצד.
בסיר רוטב בינוני מביאים מרק עוף לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את המלח, הפלפל והפולנטה ומקציפים עד לסמיכות כ -4 דקות. מערבבים פנימה את הפרמזן ויוצקים לתבנית האפייה המוכנה, מתפשטים לשכבה חלקה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר כדי להגדיר, על 1 שעה. זה יכול להיעשות גם בלילה הקודם.
בסיר רוטב בינוני משלבים את כל מרכיבי התענוג. מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות.
הסר את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות עד עבה. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לקערה. זה ישמור, עד 2 שבועות, בקירור במיכל אטום.
מחממים את התנור ל 225 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את כף שמן הזית שנותרה למחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש כדי להתחמם.
בזמן שהנקניקייה מתבשלת מוסיפים את שמן הקנולה למחבת גדולה ומחממים על אש בינונית - גבוהה, בסביבות 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הפולנטה מהמקרר וחותכים לריבועים 1 1/2 על 1 1/2 אינץ'. מטגנים את ריבועי הפולנטה בקבוצות עד להשחמה קלה ופריכה כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר. מסדרים את הפולנטה על מגש הגשה.
פורסים את הנקניקייה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומניחים על גבי ריבועי הפולנטה המטוגנים. למעלה עם קצת פלפל אדום להתענג לקשט עם עלה פטרוזיליה טרי.