פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה ומתכון גבינה כחולה
פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה ומתכון גבינה כחולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם רדיקיו, חמאה, מלח ים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה, וגבינה כחולה מ ' סעודה, פולנטה עם חבושים שלוקים וגבינה כחולה, ו ביצה עלומה מעל פולנטה שמנת [עם פטריות צדפות, גבינה כחולה ופיסטוקים] (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מוסיפים לאט את הפולנטה, מערבבים עם כף עץ ומוסיפים 1 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פולנטה הוא רך מבושל לחלוטין, כ 20 דקות.
מוסיפים את החלב, 2 כפות החמאה והגבינת צ ' דר לפולנטה ומערבבים יחד על אש בינונית-נמוכה עד שרק התחמם ורך מספיק כדי לרדת בקלות מכפית, כמה דקות יותר. כיסוי כדי להתחמם.
מחממים את שמן הזית במחבת הגדולה ביותר שלכם בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם חרוכים יש פרץ, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את רדיקיו ופריזה ומבשלים עד נבול, כ -3 דקות. מערבבים בחומץ, את המים 1/2 כוס הנותרים ואת 1 כף חמאה. להפחית את החום בינוני נמוך לזרוק יחד.כף פולנטה לתוך קערות העליון עם סלט ביצים עלומות. להתפורר הגבינה הכחולה מעל לפני ההגשה.נסה את המתכונים פולנטה אלה על רפובליקת מזון: מתכון פולנטה בגריל פריך
פולנטה שמנת עם מתכון פטריות יער
גבינת עיזים ומתכון מחסנית פולנטה