פולנטה עם רוטב בולונז
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פולנטה עם רוטב בולונז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, גבינת פרמזן, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Polenta Gratin עם בולונז פטריות, Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), ו רוטב בולונז (ראגו בולונז) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר, בקר ושום; מבשלים 6 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב להתפורר.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, שומר, פלפל ועגבניות. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות.
כדי להכין פולנטה, לשלב חלב, 1/2 כפית מלח, מרק בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים 6 כפות גבינה.
כף פולנטה לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה.
בואו לעמוד 10 דקות או עד המשרד. שחרר קצוות של פולנטה עם סכין. הפוך פולנטה על קרש חיתוך; לחתוך 4 ריבועים.
חותכים כל ריבוע באלכסון לתוך 2 משולשים.
מקום 1 משולש על כל אחד 8 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 1/2 כוס, 3/4 כפית גבינה, ו 1 1/2 כפיות בזיליקום.