תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולנטה עם רוטב בשר. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, עגבניות משומר, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוגת שכבות פולנטה עם רוטב בשר, פולנטה עם רוטב פטריות ובשר מהיר, ו פולנטה פריך עם תרד מוקפץ ורוטב פטריות ובשר איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הנקניק ומבשל, לשבור את הבשר עם מזלג עד כבר לא ורוד, על 3 דקות. להטות את המחבת ואת הכף את כל אבל 2 כפות שומן. להפחית את החום עד בינוני.