פולנטה צרובה במחבת עם ירקות ים תיכוניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולנטה מחבת צרובה עם ירקות ים תיכוניים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפלים קלויים, חומץ יין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פולנטה צרובה במחבת עם ירקות קלויים, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חצילים עם 1/2 מלח כפית במסננת; בואו לעמוד 30 דקות. יש לשטוף היטב; להתייבש עם מגבות נייר.
מסננים פלפלים קלויים; פלפלים לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים, קישואים ובצל; מטוגנים 8 דקות.
מוסיפים שום ופלפל קלוי; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, חומץ ופלפל; מבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, 8 דקות או עד שהירקות רכים. להפריש ולשמור חם.
נגב מחבת עם מגבות נייר, וחום על חום בינוני גבוה. מעיל פולנטה עם ספריי בישול; להוסיף פאן. לצרוב בכל צד 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
מניחים 2 פרוסות פולנטה על כל אחד 4 צלחות; למעלה באופן שווה עם תערובת חצילים, בזיליקום, צנוברים, וגבינה.