פולנטה שמנת עם Fricassee של פטריות Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 986 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, כמהין שמורות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון שהשתמר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חג המולד Stollen Madeleines עם לימון משומר כקינוח. נסו פטריות פולנטה וקרם, כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, ו פולנטה לבנה שמנת עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פולנטה שמנת: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הקרם חלב וחום על חום בינוני גבוה רק עד בועות קטנות מתחילים להופיע על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את המלח, ומקציפים את השמנת והחלב עד די מקציף. (אין לי הסבר מדעי לשאלה מדוע הצעד הזה הוא חשוב; אבל אני יודע מניסיון שכשאני לא עושה את זה, הפולנטה שלי פשוט לא נראית טעימה כמו תמיד. מאז המקצף הראשוני הזה הוא קל לוקח כמעט שום זמן, אני ממליץ לך לעשות את זה, יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מוסיפים את הפולנטה וממשיכים לטאטא את התערובת כפי שהיא מגיעה לרתיחה. המשך לטאטא במשך 3 דקות נוספות. להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות את המחבת, ולבשל את הפולנטה, ערבוב כל 5 דקות בערך (לעבור לכפית עץ), עד קמח התירס מבושל לחלוטין ורך למדי, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות. זה אולי נראה רזה מאוד בתחילה, אבל זה יהיה בהדרגה להתעבות. כמו מבשל פולנטה, עור ייווצר על החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת (אם אתה לא משתמש במחבת nonstick), אשר מתאים ואשר נותן את פולנטה טעם קלוי מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
עבור fricassee של פטריות truffled: במחבת גדולה סאוט, לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט רק מתחילים צבע על הקצוות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים את הפטריות והפלפל האדום הכתוש לפי הטעם ומבשלים עד שהנוזל משתחרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים את הפחתת העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה מבעבעת ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. (אתה יכול להכין את הפטריות קדימה עד לנקודה זו; לחמם אותם מעל חום בינוני גבוה רק לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צמצום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
ממש לפני ההגשה, מערבבים בחמאה, גראנה פאדנו או פרמזן-רג ' יאנו ועירית אם משתמשים. הפולנטה צריכה לשפוך מן הכף כפי שאתה משרת אותו יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר. במידת הצורך, אתה יכול לדלל את פולנטה עם קצת חלב רק לפני ההגשה. מחלקים את הפולנטה בין קערות מחוממות או צלחות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
9
רק לפני ההגשה, לחמם את הפטריות במידת הצורך. לזרוק את הפטריות עם עירית וכמהין משומר. כפית כמה פטריות וכמה מיצי הבישול על כל מנה של פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כמהין
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. לשטוף את עצמות העוף וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מורחים אותם בשכבה אחת עם חדר קטן בין העצמות על אחד גדול או כמה מחבתות סדינים קטנים יותר. צולים עד שהם חום זהוב, מרפרף ולהפוך את העצמות כל 15 דקות בערך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
12
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מוסיף את הסלרי, גזר, שום ובצל, ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים היטב, על 20 דקות.
הוסף מספיק מים כדי לכסות הכל על ידי כ 2 אינץ ' (כ 6 ליטרים). מבשלים מעל חום בינוני (אתה רוצה רתיחה עדינה, לא לרתיחה) עד העוף נופל של העצם ואת המניה יש טעם מלא, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
16
הסר את העוף ואת מסננים את המרק כמה פעמים דרך chinois או מסננת בסדר אחר. אם אתה רוצה לעשות ולהשתמש הפחתת מיד, כפית את כל שומן גלוי צף על גבי המניה. אחרת, לצנן את המניה עד השומן מתמצק על גבי ולאחר מכן לגרד ולזרוק את רוב זה.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
17
יוצקים את המניה defatted לתוך סיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום מעט כך המניה לא רותח כל כך בזעם. כמו מבשלים המניה, חלק ממנו יישאר על הצדדים של הסיר; להשתמש בכפית או מצקת לשפוך חלק מהמניה על זה כדי לשרוף אותו. (זה יגדיל עוד יותר את עוצמת הטעם.) המשך מבעבע עד המניה חשכה וצמצמה בערך 1 ליטר. הזמן שזה ייקח ישתנה, אבל זה כנראה ייקח לפחות 20 עד 30 דקות. השתמש מיד, להכניס למקרר עד שלושה ימים או להקפיא. עושה על 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)