פומפנו צלוי עם סלסת אבוקדו תפוז דם, חמאת כוסברה ופלנטנים פיקנטיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו תפוז דם, חמאת כוסברה & פלנטנות מתובל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אבוקדו, פלפל, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה ופלנטנות מתובלות, ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם, ו ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. הפוך את חמאת הכוסברה על ידי שילוב חמאה, כוסברה ורום.
מניחים תערובת על לעטוף פלסטיק, טופס לתוך יומן 3inch.
†œSupremeâ € התפוזים על ידי חיתוך את הקליפה ו pith ברצועות, ולאחר מכן הסרת כל קטע של הדר על ידי חיתוך בין הממברנות. מילוורפיל.
מערבבים את עליונות התפוז, בצל, פלפלים בל וhabanero, וכוסברה בקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן להוסיף את האבוקדו limejuice בזהירות לקפל לשלב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומקררים עד השימוש.
הכן פומפאנו על ידי חיתוך 4 פרוסות מקבילות אנכיות, על ½ אינץ עמוק 2 אינץ ' זה מזה, למטה כל צד של הדג. דברים כל חתך עם 1 חצי ירח בצורת פרוסת סיד משני הצדדים. מתבלים את החלל במלח ופלפל ודברים עם קליפות הדרים שמורות וכוסברה.
טפטוף משני הצדדים עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על גיליון אפייה משומן, רדוד ואופים מבלי להפוך 25-30 דקות, או עד שאתה רואה את העור מבעבע מעט ונפיחות.
הסר מהתנור. הבשר צריך להרגיש מוצק וקפיץ קלות.
הסר פילה העליון על ידי חיתוך לאורך ועל גבי עמוד השדרה, בזהירות להרים פילה את העצמות, עובד מהחלק העליון של הדגים עד הבטן של it’. לאחר מכן להסיר את מבנה העצם על ידי הרמת בזהירות על הזנב לכיוון הראש, חשיפת פילה התחתון.
חותכים חמאת כוסברה לדיסקים, ומניחים 1-2 דיסקים על כל פילה בצד הבשר. סלסה כפית על פילה, ומגישים.אנשי מאדים
מקלף ולפרוס את plantains לתוך 3/4 דיסקים אינץ
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק או לא מקל
מבשלים את הבננות משני הצדדים עד שרק מתחיל חום ולהתרכך. ואז מחית ו לשטח מעט באמצעות 2 מזלגות.
הסר את plantains מ מחבת ולתת לנקז על מגבות נייר.
בינתיים לערבב את הקמח ותבלינים יחד היטב. ואז לדלות את plantains בתערובת הקמח עד מצופה היטב.
להחזיר אותם למחבת ולבשל אותם עד השחמה היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.