פונדו בורגיניון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לכם קאיין, סוכר חום, סטייק פילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פונדו בורגיניון, פונדו בורגיניון, ו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה.
הוראות
1
חותכים את הסטייק לקוביות 3/4 אינץ ולסדר על מגש. ממלאים חצי סיר פונדו מלא בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים על תנור ומעבירים לצורב. כדי לשרת, הבשר הוא הרים עם מזלג פונדו שקוע בשמן חם עד מבושל כדי doneness הרצוי. לאחר מבושל, הבשר טבול רטבים נלווים.;
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
שלב את כל החומרים במעבד מזון ודופק 2 או 3 פעמים. להתאים תיבול. צנן את הרוטב, מכוסה, לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.