צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? פונדו בקר במרינדה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר, חומץ, חזרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פונדו פילה במרינדה, פונדו בקר עם רטבים, ו פונדו בקר עם רטבים טבילה.
הוראות
1
במידה של 1 כוס, שלבו רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר ושום. מחלקים תערובת בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
הוסף בקר לשקית אחת; הוסף חזיר לשקית השנייה. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 4 שעות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את החומרים רוטב חזרת. בקערה אחרת שלבו את רוטב העגבניות, רוטב הסטייק והסוכר החום. מכסים ומקררים רטבים עד להגשה.
מסננים בשר וזורקים את המרינדה. פט בשר יבש עם מגבות נייר. בעזרת סיר פונדו אחד לכל שישה אנשים, מחממים 2-3 כוסות שמן בכל סיר ל-375 פק. בעזרת מזלגות פונדו מבשלים בשר בשמן עד שהוא מגיע לאומץ הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.