קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות23
מגזין

פונדו גבינה

פונדו גבינה
פונדו גבינה הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו מטבל פונדו גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, במקום גבינות וקמח. לנער עד גבינה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
לשפשף שום בתחתית בצד של סיר פונדו, סיר כבד או מחבת; להשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להוסיף יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
חום מעל הגדרת מבשלים על סיר פונדו או על חום נמוך רק עד בועות לעלות על פני השטח (לא להרתיח). מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בהדרגה להוסיף תערובת גבינה, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף על אש נמוכה, עד מותך. מערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
לשמור על חום מעל הגדרת מבשלים. אם מוכן בסיר או מחבת, יוצקים לסיר פונדו או קערה חסינת חום ולשמור על חום נמוך חם. פונדו חייב להיות מוגש על חום כדי לשמור על מרקם חלק, שמנת שלה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לחם חנית ופירות עם מזלגות פונדו; לטבול מערבולת בפונדו עם תנועה ערבוב. אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 עד 1/2 כוס יין מחומם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה