פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי
פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 766 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בצל צ'יפוליני, חמאה, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו בצל צ'יפוליני קלוי, לינגוויני עם בייקון, בצל, עגבניות וגבינה כחולה, ו בצל צ'יפוליני קלוי בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בעזרת סכין קילוף קטנה מקלפים וחצי את הציפוליני.
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל. מקרמלים את הבצל על אש גבוהה כ -5 דקות, מעבירים את התבנית לתנור וממשיכים לבשל כ -8 עד 10 דקות עד שהבצל מקורמל יפה ומבושל לחלוטין לאורך כל הדרך, מוציאים מהתבנית לצלחת ומניחים להתקרר מעט. מסדרים את עגבניות השרי והבצל על מגש עם שיפודים לטבילה.
בסיר קטן, על אש בינונית-נמוכה, ממיסים את החמאה ומבשלים עד שהיא רק מתחילה להשחים. מוסיפים מיד את הטימין והשום. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב כדי למנוע את השחמת השום.
מוסיפים את השמנת, מעלים את האש לבינונית, מביאים לרתיחה איטית ומפחיתים את השמנת ב -1 / 3, כ -2 דקות.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה, מתבלים, לפי הטעם, בפלפל.
יוצקים את הרוטב לסיר פונדו ומניחים מעל נר כדי לשמור על חום.
מניחים את מגש הירקות והשיפודים לצד ומגישים מייד.