פונדו גבינת ברי של מאטי
פונדו גבינת ברי של מאטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 451 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, קורנפלור, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: ברי וצ'ייב פונדו, ברי ופונדו פטריות בר, ו המרק הרזה של מאטי.
הוראות
לשפשף את השום בכל רחבי החלק הפנימי של סיר הפונדו שלך, משאיר את החתיכות המרוסקות בתחתית. אתה יכול גם לעשות פונדו במחבת רוטב רגיל ולהעביר לסיר פונדו, אבל למה לקבל שתי מחבתות כל גביני מטורף?
מוסיפים את היין הלבן והשרי לסיר ומחממים על אש בינונית-נמוכה.
לזרוק את קוביות הגבינה בקורנפלור למעיל. כשהיין חם, מוסיפים את הגבינה. מערבבים לאט עם כף עץ בהתחלה ולאחר מכן להשתמש מקצף. מערבבים כל הזמן כדי למנוע ממנו חרוך על החלק התחתון של הסיר. כאשר הגבינה נמסה, להסיר אותו מן החום באח קצת אגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הפונדו צריך להיות חלק ומעייל כף עץ. אם זה נראה נוזלי, להוסיף עוד גבינה. אם זה עבה מדי, להוסיף עוד להתיז יין-במשורה.
הכן בסיס סיר פונדו שלך ולשמור פונדו חם על אש נמוכה. תוציא את מפיות הפשתן הטובות ותערוך את השולחן. זו ארוחה להתגאות בה!