קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פונדו פיצה לבישול איטי

פונדו פיצה לבישול איטי
המתכון פיצה לבישול איטי פונדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה, מרק בשר, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פונדו פיצה בישול איטי, פונדו שוקולד לבישול איטי, ו פונדו שוקולד לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס בתוך תנור איטי 3-4 ליטר עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים גבינות, רוטב פסטה ויין.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רוטב פסטהרוטב פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 45 עד 60 דקות.
3
מערבבים עד הגבינה חלקה. עם מרית גומי, לגרד את הצד של סיר איטי כדי לעזור למנוע קצה פונדו מלצרוב. להפחית את הגדרת החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים פונדו עם קוביות לחם ובחירות עץ או מזלגות פונדו לטבילה. פונדו יחזיק עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.