פונדו פיצה לבישול איטי
המתכון פיצה לבישול איטי פונדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה, מרק בשר, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פונדו פיצה בישול איטי, פונדו שוקולד לבישול איטי, ו פונדו שוקולד לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס בתוך תנור איטי 3-4 ליטר עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים גבינות, רוטב פסטה ויין.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 45 עד 60 דקות.
מערבבים עד הגבינה חלקה. עם מרית גומי, לגרד את הצד של סיר איטי כדי לעזור למנוע קצה פונדו מלצרוב. להפחית את הגדרת החום נמוך.
מגישים פונדו עם קוביות לחם ובחירות עץ או מזלגות פונדו לטבילה. פונדו יחזיק עד 4 שעות.