פונדו שוקולד
פונדו שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך תפוח, תותים, אגוזי קשיו ג'מבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד.
הוראות
לשטוף ביסודיות יבש תותים ותפוחים.
חותכים תפוחים ובננה לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים את כל הפירות והאגוזים על צלחת. כדי להפוך את רוטב שוקולד, לטאטא יחד קקאו, סוכר, ו Splenda בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך חלב כדי להפוך את הדבק.
מערבבים יחד כדי להסיר גושים.
מעבירים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה נמוכה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
להעביר רוטב שוקולד לסיר פונדו.
מניחים סיר על נר או מבער חום משומר. החלק חתיכות פירות על מזלג פונדו או קיסם לטבול לתוך רוטב. עבור אגוזים, רוטב כפית על צלחת ולטבול אגוזים ברוטב ביד.