קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט פקאן שוקולד

פונדנט פקאן שוקולד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט אספרסו ושוקולד, פונדנט שוקולד ללא קמח, ו Fondants שוקולד & קפה חסין תקלות.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה 2 אגני פודינג בודדים (על קיבולת 200ml), ולאחר מכן אבק בנדיבות עם אבקת קקאו. ממיסים את השוקולד עם החמאה בקערה על פני מים רותחים או במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת חלקה. בהדרגה מערבבים בביצה, ואז קמח, אגוזים, סוכר וקמצוץ מלח, ומכים בעדינות עד שהכל משולב, אבל עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחלקים את התערובת בין אגני הפודינג. אלה יכולים להיות מקורר עד יום קדימה.
4
אופים עבור 15 דקות (או 18 דקות אם צונן). הפוך על צלחות קטנות ומגישים עם גלידה. Fondants צריך להיות מבושל מבחוץ מותך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה