קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט פקאן שוקולד

פונדנט פקאן שוקולד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט אספרסו ושוקולד, פונדנט שוקולד ללא קמח, ו Fondants שוקולד & קפה חסין תקלות.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חמאה 2 אגני פודינג בודדים (על קיבולת 200ml), ולאחר מכן אבק בנדיבות עם אבקת קקאו. ממיסים את השוקולד עם החמאה בקערה על פני מים רותחים או במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת חלקה. בהדרגה מערבבים בביצה, ואז קמח, אגוזים, סוכר וקמצוץ מלח, ומכים בעדינות עד שהכל משולב, אבל עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחלקים את התערובת בין אגני הפודינג. אלה יכולים להיות מקורר עד יום קדימה.
4
אופים עבור 15 דקות (או 18 דקות אם צונן). הפוך על צלחות קטנות ומגישים עם גלידה. Fondants צריך להיות מבושל מבחוץ מותך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי