פונדו Vitello Tonatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, צלפים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פיקטו די ויטלו, פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ו בורגר Vitello Tonnato.
במחבת קטנה מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את השום ומטגנים עד חום זהוב, מוסיפים את הצלפים הקצוצים, ואת הפטרוזיליה למחבת, מערבבים היטב ומסירים לקערה קטנה כדי להתקרר. מערבבים 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הניחו את חתיכות העגל וחותכו לחצי לאורכו כדי להשיג 8 רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
להניח רצועות עגל למטה שטוח בתבנית אפייה לא תגובתי כפית את השום מקורר לערבב על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
בואו להשרות במשך 20 עד 30 דקות.
1
בבלנדר לשלב את כל החומרים להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה היטב emulsified, לבדוק תיבול ולהעביר קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ויניגרט ורז'וס
2
מגלגלים את העגל במרינדה מקצה לקצה ומשפדים כל גליל בקצה שיפודי העץ.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מחממים מחבת גריל על חום גבוה, ומוסיפים 1 כף שמן זית, מחממים עד חם אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
מוסיפים את שיפודי העגל למחבת ומבשלים גבוה במשך כ -3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הסר לצלחת הגשה. מנמיכים את החום על מחבת הגריל עד בינוני ומוסיפים את היין האדום, מפחיתים בחצי וכפית על שיפודי העגל המבושלים.