פונטו ויטלו פונטו
פונדו Vitello Tonatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, צלפים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פיקטו די ויטלו, פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ו בורגר Vitello Tonnato.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 8 (6 אינץ')
במחבת קטנה מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את השום ומטגנים עד חום זהוב, מוסיפים את הצלפים הקצוצים, ואת הפטרוזיליה למחבת, מערבבים היטב ומסירים לקערה קטנה כדי להתקרר. מערבבים 1/2 כוס שמן זית.
הניחו את חתיכות העגל וחותכו לחצי לאורכו כדי להשיג 8 רצועות.
להניח רצועות עגל למטה שטוח בתבנית אפייה לא תגובתי כפית את השום מקורר לערבב על החלק העליון.
בואו להשרות במשך 20 עד 30 דקות.
בבלנדר לשלב את כל החומרים להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה היטב emulsified, לבדוק תיבול ולהעביר קערה קטנה.
מגלגלים את העגל במרינדה מקצה לקצה ומשפדים כל גליל בקצה שיפודי העץ.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה, ומוסיפים 1 כף שמן זית, מחממים עד חם אבל לא מעשנים.
מוסיפים את שיפודי העגל למחבת ומבשלים גבוה במשך כ -3 דקות בכל צד.
הסר לצלחת הגשה. מנמיכים את החום על מחבת הגריל עד בינוני ומוסיפים את היין האדום, מפחיתים בחצי וכפית על שיפודי העגל המבושלים.
מגישים לצד רוטב טונאטו לטבול שיפודי עגל.