קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פונטו ויטלו פונטו

פונטו ויטלו פונטו
פונדו Vitello Tonatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, צלפים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פיקטו די ויטלו, פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ו בורגר Vitello Tonnato.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 8 (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2
במחבת קטנה מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את השום ומטגנים עד חום זהוב, מוסיפים את הצלפים הקצוצים, ואת הפטרוזיליה למחבת, מערבבים היטב ומסירים לקערה קטנה כדי להתקרר. מערבבים 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הניחו את חתיכות העגל וחותכו לחצי לאורכו כדי להשיג 8 רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
להניח רצועות עגל למטה שטוח בתבנית אפייה לא תגובתי כפית את השום מקורר לערבב על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
בואו להשרות במשך 20 עד 30 דקות.
1
בבלנדר לשלב את כל החומרים להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה היטב emulsified, לבדוק תיבול ולהעביר קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגלגלים את העגל במרינדה מקצה לקצה ומשפדים כל גליל בקצה שיפודי העץ.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מחממים מחבת גריל על חום גבוה, ומוסיפים 1 כף שמן זית, מחממים עד חם אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
מוסיפים את שיפודי העגל למחבת ומבשלים גבוה במשך כ -3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר לצלחת הגשה. מנמיכים את החום על מחבת הגריל עד בינוני ומוסיפים את היין האדום, מפחיתים בחצי וכפית על שיפודי העגל המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מגישים לצד רוטב טונאטו לטבול שיפודי עגל.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות