קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פונטינה בגריל עם ארטישוק ופטריות

פונטינה בגריל עם ארטישוק ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונטינה בגריל עם ארטישוקים ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטריות, שמן זית, לבבות ארטישוק במרינדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סרטן בגריל ופונטינה ממולאים פטריות, חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ומיובש בשמש, ו חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ואז פטריות מטוגנות, ערבוב מדי פעם, עד רך ומתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים לבבות ארטישוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מברשת 1 צד של פרוסות לחם עם כף הנותרים שמן זית. הפוך מעל 4 פרוסות, ולאחר מכן לחלק תערובת פטריות וגבינה ביניהם. למעלה עם פרוסות שנותרו, הצדדים משומנים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מחממים מחבת יבשה של 12 אינץ 'כבדה מעל חום מתון עד חום, ואז מבשלים סנדוויצ' ים, לוחצים מדי פעם ומתהפכים פעם אחת, עד שהלחם חום זהוב וגבינה נמס, בערך 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'