פונטינה בגריל עם ארטישוק ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונטינה בגריל עם ארטישוקים ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטריות, שמן זית, לבבות ארטישוק במרינדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סרטן בגריל ופונטינה ממולאים פטריות, חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ומיובש בשמש, ו חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ואז פטריות מטוגנות, ערבוב מדי פעם, עד רך ומתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים לבבות ארטישוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת 1 צד של פרוסות לחם עם כף הנותרים שמן זית. הפוך מעל 4 פרוסות, ולאחר מכן לחלק תערובת פטריות וגבינה ביניהם. למעלה עם פרוסות שנותרו, הצדדים משומנים למעלה.
מחממים מחבת יבשה של 12 אינץ 'כבדה מעל חום מתון עד חום, ואז מבשלים סנדוויצ' ים, לוחצים מדי פעם ומתהפכים פעם אחת, עד שהלחם חום זהוב וגבינה נמס, בערך 5 דקות בסך הכל.