פונטינה בגריל, פטריות, כריכי מרווה
פונטינה בגריל, פטריות, ומרווה כריכים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם מלח, פלפל טחון טרי, פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כריכי גבינה בגריל מרווה ופונטינה מיני, דלעת מתובלת סקווש, פטריות חמאה שום ונאצ'וס פונטינה עם מרווה פריכה, ו פנים פתוחות פטריות בר וכריכי פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף של החמאה על חום מתון.
מוסיפים את הפטריות, המלח, הפלפל והמרווה המיובשת, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ 5 דקות. מערבבים את המרווה הטריה, אם משתמשים.
שים את הפטריות בקערה ומחק את המחבת.
באמצעות מברשת מאפה, מעיל צד אחד של 4 פרוסות הלחם עם חצי חמאה מומסת.
שים אותם, בצד החמאה למטה, על משטח עבודה. למעלה הלחם עם הגבינה ולאחר מכן את הפטריות. מכסים את 4 פרוסות הלחם הנותרות; מברישים את צמרות החמאה המומסת הנותרת.
מחממים את המחבת על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הכריכים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
המלצת יין: לבן פריך, יבש, איטלקי - כמו Soave, Frascati, או פינו גריג ' יו-יהיה לרענן את הפה שלך אחרי כל ביס של כריך טעים זה.