פונטינה-עורות תפוחי אדמה ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קליפות תפוחי אדמה ממולאים פונטינה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 141 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, תפוחי אדמה ראסט, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה ממולאים, קליפות תפוחי אדמה ממולאים, ו ממולאים מחדש קליפות תפוחי אדמה.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף את הבשר, עוזב על קליפה עבה 1/4 אינץ'.
שלב בשר, חלב, שמנת חמוצה, חלב; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מערבבים ב fontina והבא 4 מרכיבים (דרך פלפל). מחלקים את התערובת באופן שווה בין פגזים.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה; מפזרים תפוחי אדמה באופן שווה עם פרמזן-רג ' יאנו.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מחומם.
מטגנים תפוחי אדמה 2 דקות או עד משחימים תוסס.