פונץ ' הדר חורף של Rouge Tomate
פונץ ' הדר החורף של Rouge Tomate הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני משקאות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 1041 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים דם, לקשט: פלפל, עלים טרגון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו הטורנדו האדום של טומטה, זריחת הקטיפה של Rouge Tomate, ו אמבר פאלמר של רוז'טומטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות של 15 kumquats ולהסיר כל זרעים עם קצה של סכין. בסיר קטן, להביא דבש 1/2 כוסות מים לרתיחה. להפחית לרתיחה חשופה.
מוסיפים תפוזונים ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים kumquats בתערובת סירופ דבש לתוך צנצנת resealable ומקרר לילה, או עד 2 שבועות.
עבור מחית kumquat: חצי נשאר 10 kumquats לאורך ולהסיר זרעים עם קצה של סכין. בסיר קטן, להביא קומקווט חצוי, נשאר 1/2 כוס מים, ומיץ תפוזים לרתיחה.
תן להתבשל 10 דקות, להסיר מהחום ולתת מגניב.
מניחים תערובת שלמה בבלנדר ומחית. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל resealable. Kumquat purée שומר עד 5 ימים במקרר ועושה מספיק לכמה קוקטיילים.
עבור כל קוקטייל קוקטייל: בכוס ערבוב (או קערה יציבה), לערבב את הטרגון קלות. תמלא את שייקר בקרח.
מוסיפים מיץ קלמנטינה, מיץ תפוזים דם, מיץ אשכוליות, מיץ לימון, מיץ yuzu, פירה קומקווט, ופלפל לבן לשייקר ולנער עד מקורר היטב, על 15 שניות.
מניחים קומקווט מסוכר אחד בתחתית זכוכית. למלא זכוכית עם קרח חלוקים ומיץ עדין-זן להתמזג לתוך זכוכית.
מקשטים עם פלפל שחור ומגישים.