פוסול חזיר
Posole חזיר דורש סביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 370 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך שיני שום, כתף חזיר, hominy, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: Posole חזיר, Posole חזיר, ו Posole חזיר חריף.
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לטגן 5 דקות, הופך חום מכל הצדדים.
הסר חזיר מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת.
מוסיפים בצל למחבת; לטגן 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר חזיר למחבת; מערבבים כמון ופלפל.
מוסיפים בירה; מביאים לרתיחה. לבשל עד נוזל כמעט מתאדה (כ 9 דקות).
להוסיף ציר עוף, סלסה, hominy; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 1 שעה ו 10 דקות או עד חזיר הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם. מצקת 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל אחד 4 קערות. למעלה כל מנה עם 1 כף כוסברה ו 1 פרוס צנון.