פוסול עוף מבושל בלחץ עם סלסת עגבניות אבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פוסול עוף מבושל בלחץ עם אבוקדו עגבניות סלסן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 685 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם הומיני, שמן זית, חסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף צרוב עם סלסת עגבניות-אבוקדו, עוף וטומטילו פוסול, ו פוסול (מרק עגבניות, עוף והומיני).
הוראות
לעוף: בסיר לחץ, שלבו את העוף, ציר העוף, מיץ הליים, השום, העגבניות, אבקת הצ 'ילי, האורגנו, צ' ילי האנצ ' ו והוסיפו מעט מלח ופלפל. מכסים ומבשלים 25 דקות בלחץ מלא על אש גבוהה.
הסר בזהירות את מכסה סיר הלחץ. בזמן שהסיר עדיין על הכיריים, מוסיפים את ההומיני ומבשלים 3 עד 5 דקות. טועמים ומתאימים תיבול במידת הצורך.
מוציאים את העוף מהעצם וזורקים את העצמות. מצקת את הפסולה בקערות, וודא שלכל קערה תהיה עזרה דשנה של עוף והומיני!
מערבבים בקערה גדולה את העגבניות, האבוקדו, הג ' לפנו, הבצל האדום, העגבניות, הכוסברה, שמן הזית ומיץ הליים ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
הגישו את פוסול העוף עם הסלסה, קוביות הבצל, החסה והכרוב הגרוסים, סחיטת מיץ ליים וכל ירקות אחרים שתרגישו נוטים להוסיף.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פיטי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסי ריזלינג]()
דומיין לסור חצי יבש קובי קלאסי ריזלינג
משתלב היטב עם מנות חריפות בעדינות, וגם משלים חזיר ושרקוטרי נרפא. תיהנו עם פירות חתוכים טריים.