קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

פוסין קלוי עם שישה עשר תבלינים עם מנגו מקורמל-רוטב שום עם בננות מטוגנות

פוסין קלוי עם שישה עשר תבלינים עם מנגו מקורמל-רוטב שום עם בננות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פוסין קלויים עם שישה עשר תבלינים עם רוטב מנגו-שום קרמל עם בננות מטוגנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך כוסברה טחון, שמן זית, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: טוסטונים (Plantains ירוק פעמיים מטוגן) עם רוטב יוגורט כוסברה-שום, דבש שום חמאה שרימפס בחלב קוקוס עם בננות מטוגנות, ו בשר חזיר צלוי עם בננות מטוגנות.

הוראות

1
עבור העוף: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את התבלינים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מברשת כל poussin עם שמן לשפשף את תערובת התבלינים על כל הציפור. במחבת טחון גדולה וחמה צורבים את כל צידי הפוסין, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פוסיןפוסין
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את הציפורים על מתלה מעל תבנית אפייה וצולים את הציפורים במשך 25 עד 30 דקות, עד שרק בישל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
1
מניחים מלאי בסיר בינוני מעל חום גבוה ולהפחית 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
4
מוסיפים את המנגו ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
5
מוסיפים את המניה המופחתת ואת הסוכר החום ומבשלים לאט על אש בינונית עד המנגו הוא רך מאוד, ומתפרק, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מנגומנגו
מלאימלאי
6
מניחים את התערובת, בקבוצות, בבלנדר תערובת עד חלקה. מסננים את התערובת לסיר נקי, מקציפים את השום הקלוי ומבשלים 10 to15 דקות עד מופחת מעט מעובה. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום קלוישום קלוי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
1
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק ל 365 מעלות F. מטגנים את plantains בקבוצות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר אותם עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםכל התבליניםכל התבלינים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםצ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים12 כפיות אבקת שוםזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון4ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי12 כפיות אבקת שוםציפורן טחוןציפורן טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1כף. חומץ ביין אדוםמנגו בשל, קלוף, מגולגל וקצוץ גסמנגו בשל, קלוף, מגולגל וקצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1בצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן4פלנטנות ירוקות, קלופים ופרוסים על הטיה לחתיכות 2 אינץפלנטנות ירוקות, קלופים ופרוסים על הטיה לחתיכות 2 אינץ4שרימפס וורידיםבננות מטוגנותבננות מטוגנות6ציפורןשום קלוי, מרוסק למשחהשום קלוי, מרוסק למשחה4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4פוסין, 1 1/2 קילו כל אחדפוסין, 1 1/2 קילו כל אחד