קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פוסינים צלויים עם חמאת לימון

פוסינים צלויים עם חמאת לימון
פוסינים בגריל עם חמאת עשב לימון דורש כ 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1350 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך גרידת לימון, תרנגולות קורניש, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פוסינים צלויים עם חמאת לימון, Poussins לימון-עשב בגריל, ו סטייק בגריל וירקות עם חמאת לימון-עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 1 חמאה מרוככת מקל, טימין, רוזמרין, גרידה, 1 כפית מלח ים, ו 3/4 כפית פלפל בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
גוזם צווארים של פוסינים סומק עם גופים במידת הצורך. שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים. להשליך כל שומן עודף מפתיחת חללים, ואז מפזרים חללים עם סך של 1 1/2 כפיות מלח ים ונותר 1/2 כפית פלפל. החל מקצה החלל של כל ציפור, להחליק בעדינות אצבע המורה בין העור והבשר של שדיים ורגליים כדי לשחרר את העור (להיזהר לא לקרוע את העור). באמצעות כפית למדוד או כף קטנה, להחליק 1 כפית חמאת עשב מתחת לעור של כל חצי שד וכל רגל (4 כפיות לפוסין), באמצעות האצבע על מחוץ לעור לדחוף חמאה מתוך כף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
שים 1 טריז לימון ו 3 זרעונים טימין לתוך חלל של כל poussin, ואז לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת מטבח טאק קצות כנפיים מתחת לגוף. סדר במחבת גדולה. פוסינס טפיחה יבש, ואז מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים מלח כפית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
טריז לימוןטריז לימון
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. פחם בהיר (80 עד 100 בריקט) ב starter ארובה ויוצקים באופן שווה על 2 צדדים מנוגדים של מתלה תחתון, משאיר על שטח 8 אינץ ' רחב במרכז המתלה התחתון ללא גחלים. כאשר אש פחם הוא בינוני חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה גריל במשך 3 עד 4 שניות), להסיר פוסינים מחבת ולסדר במרכז מתלה גריל משומן קל ללא גחלים מתחת ומבשלים, מכוסה במכסה, עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של רשם הירך 170°f, 35 עד 50 דקות. (
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף עוד לבנות במידת הצורך במהלך צלייה כדי לשמור על חום.)
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית בינוני גבוה. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
2
ולשים poussins על מתלה משומן קל מעל צורב כיבוי.
3
הסר פוסינים מחבת, ואז גריל, מכוסה במכסה, עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של הירך רושמים 77°, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, poussins יכול להיות קלוי (לפחות 2 אינץ ' זה מזה) במחבת אפייה רדודה משומנת קלות גדולה רדוד בתנור שחומם מראש 475°f, 35 עד 45 דקות. * אם אתה גם עושה את תפוחי אדמה התינוק בגריל · גריל הפוסינים הראשון, על חום עקיף, ולאחר מכן להעביר אותם מגש ולשמור אותם חמים, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את הגחלים החוצה על המדף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
הוסף 15 בריקטים באופן שווה כדי גחלים ולחכות עד שהם רק אור, על 5 דקות, ואז גריל תפוחי אדמה התינוק על חום ישיר. * Poussins יכול להיות מוכן (אבל לא בגריל) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב 30 דקות לפני צלייה.