פוסינים צלויים עם חמאת לימון
פוסינים בגריל עם חמאת עשב לימון דורש כ 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1350 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך גרידת לימון, תרנגולות קורניש, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פוסינים צלויים עם חמאת לימון, Poussins לימון-עשב בגריל, ו סטייק בגריל וירקות עם חמאת לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1 חמאה מרוככת מקל, טימין, רוזמרין, גרידה, 1 כפית מלח ים, ו 3/4 כפית פלפל בקערה עד בשילוב היטב.
גוזם צווארים של פוסינים סומק עם גופים במידת הצורך. שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים. להשליך כל שומן עודף מפתיחת חללים, ואז מפזרים חללים עם סך של 1 1/2 כפיות מלח ים ונותר 1/2 כפית פלפל. החל מקצה החלל של כל ציפור, להחליק בעדינות אצבע המורה בין העור והבשר של שדיים ורגליים כדי לשחרר את העור (להיזהר לא לקרוע את העור). באמצעות כפית למדוד או כף קטנה, להחליק 1 כפית חמאת עשב מתחת לעור של כל חצי שד וכל רגל (4 כפיות לפוסין), באמצעות האצבע על מחוץ לעור לדחוף חמאה מתוך כף.
שים 1 טריז לימון ו 3 זרעונים טימין לתוך חלל של כל poussin, ואז לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת מטבח טאק קצות כנפיים מתחת לגוף. סדר במחבת גדולה. פוסינס טפיחה יבש, ואז מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים מלח כפית הנותרים.
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. פחם בהיר (80 עד 100 בריקט) ב starter ארובה ויוצקים באופן שווה על 2 צדדים מנוגדים של מתלה תחתון, משאיר על שטח 8 אינץ ' רחב במרכז המתלה התחתון ללא גחלים. כאשר אש פחם הוא בינוני חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה גריל במשך 3 עד 4 שניות), להסיר פוסינים מחבת ולסדר במרכז מתלה גריל משומן קל ללא גחלים מתחת ומבשלים, מכוסה במכסה, עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של רשם הירך 170°f, 35 עד 50 דקות. (
הוסף עוד לבנות במידת הצורך במהלך צלייה כדי לשמור על חום.)
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית בינוני גבוה. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
ולשים poussins על מתלה משומן קל מעל צורב כיבוי.
הסר פוסינים מחבת, ואז גריל, מכוסה במכסה, עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של הירך רושמים 77°, 35 עד 45 דקות.
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, poussins יכול להיות קלוי (לפחות 2 אינץ ' זה מזה) במחבת אפייה רדודה משומנת קלות גדולה רדוד בתנור שחומם מראש 475°f, 35 עד 45 דקות. * אם אתה גם עושה את תפוחי אדמה התינוק בגריל · גריל הפוסינים הראשון, על חום עקיף, ולאחר מכן להעביר אותם מגש ולשמור אותם חמים, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מורחים את הגחלים החוצה על המדף.
הוסף 15 בריקטים באופן שווה כדי גחלים ולחכות עד שהם רק אור, על 5 דקות, ואז גריל תפוחי אדמה התינוק על חום ישיר. * Poussins יכול להיות מוכן (אבל לא בגריל) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב 30 דקות לפני צלייה.