פופאובר חם
פופאוברים חמים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 124 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, חלב, חלבונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט עוף חם, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
מכינים חמאת משמש; מניחים בצד.
שלב חלבונים וחלב, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת קצף. כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, סוכר ומלח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
מצפים תבנית מאפינס בת 12 כוסות בתרסיס בישול, ומכניסים לתנור 450 למשך 3 דקות.
מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת הביצים, תוך ערבוב עם מטרפה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות חמות.
אופים ב 450 במשך 15 דקות. הפחיתו את החום ל -35
(אין להסיר כוסות פופובר מהתנור.)
אופים 20 דקות נוספות או עד להזהבה.
מגישים פופוברים מיד עם חמאת משמש, אם רוצים.