פופאובר עם חמאת אפרסק
Popovers עם חמאת אפרסק הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Popovers עם חמאת תות, Popovers עם חמאת תות, ו פופאובר עם חמאת קינמון.
הוראות
בקערה מקציפים יחד את הביצים והחלב.
מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר ומערבבים היטב.
להקציף את החמאה המומסת. גריז 2 מחבתות מאפין מיני היטב או 1 עובש popover. מלא כוסות חצי מלא עם הבלילה.
אופים ב 450 מעלות במשך 10 דקות ולאחר מכן להפוך את התנור עד 350 מעלות ואופים עוד 10 עד 15 דקות עד נפוח וזהוב חום. הם יהיו חלולים במרכז.
חמאת אפרסק: בסיר קטן, להביא את האפרסקים, מיץ תפוזים וסוכר לרתיחה. מנמיכים את החום וממשיכים לבשל עד שהאפרסקים רכים ומבושלים עד לעקביות דמוית ריבה.
בואו מגניב. בקערה, באמצעות כף עץ, למזג את החמאה עם אפרסקים מבושלים, מה שהופך את החמאה "מורכבת". צ ' יל בסיר קרמיקה עד מוכן להשתמש ולרכך מעט בעת ההגשה.