קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פופובר ליד האח עם ברי

פופובר ליד האח עם ברי
צריך מתאבן צמחוני? פופובר ליד האח עם ברי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת ברי, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קפה ליד האח, S ' Mores של האח, ו קפה ליד האח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450ºF. בנדיבות שומן 24 כוסות מאפין קטן, 1 3 / 4x1 אינץ'. בקערה בינונית, להכות ביצים מעט עם מזלג או מקציף חוט. הכה בקמח, חלב, סוכר ומלח רק עד חלקה (לא overbeat). מלאו את הכוסות כשני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 5minutes.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים כ 10 דקות יותר או עד קרום וזהב חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חותכים חריץ קטן בחלק העליון של כל popover. הכנס נתח גבינה בכל popover.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
אופים 5 דקות. מיד להסיר מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם.