פופי עוף תוצרת בית עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -39 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 381 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם שמן קנולן, ירקות, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פופי עוף , פופי עוף ופירות עוף .
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח ותבלין עופות עד לתערובת; מוסיפים מרק וחלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לכל פאונד), ו
צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
בננה נוספת לא חובה
מרווה טרייה קצוצה או 1/2 כפית מרווה מיובשת
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
2
מוסיפים עוף וירקות.
מרכיבים שתצטרך
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
2 כפות שום טרי טחון דק
3
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה. למעלה עם מאפה. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
4
חותכים חריצים במאפה.
5
אופים בחום של 450 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת.