פופס אפרסק-אוכמניות
פופס אפרסק-אוכמניות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 18 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אוכמניות-אפרסק קרח פופס, עוגת אפרסק פופס, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 10 מקלות פופ בקערה של מים חמים.
שלב 1 אפרסקים כוס אוכמניות קוצצים בגסות יחד (פירות צריך להישאר עבה). באופן רופף למלא פופ תבניות עם פירות.
שלב אפרסקים הנותרים, צוף וסוכר בקערה של בלנדר או מעבד מזון; להתמזג עד חלקה.
יוצקים מיץ על פירות כדי למלא תבניות פופ. לתקוע פירות עם שיפוד במבוק או סכין דק כמה פעמים ברז התחתון של עובש על הדלפק כמה פעמים כדי לשחרר את כל בועות אוויר.
מניחים מכסה על גבי ומכניסים מקלות פופ לחים.
מניחים עובש במקפיא להקפיא במשך 8 עד 12 שעות.
כדי להתיר את אבא שלך: למלא את כיור המטבח עם מים פושרים. הפעל מים על המכסה כמה פעמים כדי לשחרר אותו. Swish התחתון של העובש דרך המים 5 או 6 פעמים כדי לשחרר את אבא.
מניחים את התבנית על מגבת מטבח נקייה ולמשוך על המקלות האמצעיים כדי להסיר את כל 10 פופס והמכסה. תשטפי שוב במים אם כל הקוצים והמכסה לא ימריאו. ואז להסיר את פופס מהמכסה. אחסן את הפופס במקפיא בשכבה אחת בשקיות מקפיא ziplock.