קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

פופס בלסמי-תות

פופס בלסמי-תות
אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קינואה גבינת עיזים תות עם רוטב בלסמי תות, סלט תות ואבוקדו עם רוטב בלסמי תות, ו גספצ'ו תות עם קומפוט בלסמי תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התותים וסוכר במעבד מזון ודופק רק עד התערובת קצוצה דק ועסיסי אבל עדיין גושי; אתה לא רוצה פירה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים לקערה ומערבבים בחומץ בלסמי וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כפית את התערובת לתוך תבניות פופ קרח ולהכניס מקלות. להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
כדי unmold פופס, להפעיל מים חמים על החיצוניות של התבניות במשך כמה שניות, ואז בעדינות למשוך את המקלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מתוך Perfect Pops: 50 הטוב ביותר קלאסי & מגניב פינוקים על ידי צדקה Ferreira. Text copyright © 2011 by Charity Ferreira; photography copyright © 2011 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books, LLC.