פופס בלסמי-תות
אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קינואה גבינת עיזים תות עם רוטב בלסמי תות, סלט תות ואבוקדו עם רוטב בלסמי תות, ו גספצ'ו תות עם קומפוט בלסמי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התותים וסוכר במעבד מזון ודופק רק עד התערובת קצוצה דק ועסיסי אבל עדיין גושי; אתה לא רוצה פירה חלקה.
מעבירים לקערה ומערבבים בחומץ בלסמי וכמה טחנות פלפל.
כפית את התערובת לתוך תבניות פופ קרח ולהכניס מקלות. להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או עד 1 שבוע.
כדי unmold פופס, להפעיל מים חמים על החיצוניות של התבניות במשך כמה שניות, ואז בעדינות למשוך את המקלות.
מתוך Perfect Pops: 50 הטוב ביותר קלאסי & מגניב פינוקים על ידי צדקה Ferreira. Text copyright © 2011 by Charity Ferreira; photography copyright © 2011 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books, LLC.