פופס גלידה ועוגה
גלידה ועוגה פופס הוא חלב חינם ומספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, ביצים, גלידה vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 6 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב.
הוראות
ציוד מיוחד: צורות ארטיק בטוח בתנור או אפיית פחיות (מומלץ: עוגה Lolli), מקלות ארטיק
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לרסס את טופסי הפופ עם תרסיס שאינו מקל. בקערה של מיקסר, להכות יחד תערובת עוגה, מים, ביצים ושמן במשך 30 שניות על מהירות נמוכה. הפעל מהירות גבוהה והכה במשך 2 דקות נוספות.
מניחים 2 כפות ערמות של הבלילה עוגה לתוך כל צורה.
אופים במשך כ 12 דקות, או עד העוגה מבושלת במלואה.
הסר מהתנור והפוך מיד על מתלה קירור. חזור עם הבלילה העוגה שנותרה. עוגות מגניב לחלוטין, ולאחר מכן לדחוף מקלות ארטיק על חצי הדרך לתוך כל עוגה. מערבבים גלידה עד שהיא עקביות של ציפוי. באמצעות סכין רחב, שטוח או מרית ועובד במהירות, עוגות כפור. מטבל עוגת פופס ב פצפוצים, אגוזים, או תוספות הרצוי ולאחר מכן במקום על נייר מרופד בשעווה אפייה. כמו העוגות חלביות ומעוצבות, מקום במקפיא כדי למנוע התכה.