פופס פאי תפוחים-פירות יער
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ברי פופס, פופס עוגת פירות יער, ו ברי לבן קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את התפוחים, פטל, סוכר מגורען ומיץ לימון בקערה גדולה. ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את תערובת הפרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים aresoft ואת פטל להישבר, 8 עד 10 דקות.
מפזרים את הקמח, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים עד המיצים מתחילים להתעבות, על 1 דקה; להפריש להתקרר לחלוטין.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F ו line2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. פרוס את בצק העוגה על משטח מקומח קלות.
לגזור 2 1/2 אינץ סיבובים עם חותך עוגיות או זכוכית (אתה צריך לקבל על 48 סיבובים). סדר מחצית הסיבובים על גיליונות אפייה מוכן; לשים כפית מעוגלת של מילוי במרכז כל אחד.
מברשת את הקצוות של הבצק עם מים, ואז למעלה עם עיגול הבצק הנותר, crimping את הקצוות יחד עם מזלג לאטום.
מברישים את העוגות עם ביצה מוכה ומפזרים סוכר turbinado.
חותכים x קטן במרכז של כל אחד כדי לאפשר קיטור לברוח.
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, 22 עד 24 דקות.
בואו להתקרר מעט על סדיני האפייה, ואז להכניס מקל סוכרייה על מקל לתוך כל אחד.
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.