פופס פיסטוק חלבי
מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, הל טחון, חלב מרוכז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרמי Biscoff קרח פופס, פופס מיץ שמנת, ו קרמי פטל קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא את התאדה
חלב לרתיחה עד בועות קטנות נוצרות סביב היקף הסיר.
בינתיים, לגזור את החלק העליון של שקיות התה ולהוסיף חלב התאדה.
הל. ברגע שהחלב מתבשל, כבה את החימום, כסה ותן לשבת
מסננים את החלב התאדה לתוך קערה גדולה.
חלב מרוכז, שמנת כבדה ופיסטוקים.
יוצקים את התערובת לתוך פופ קרח
תבניות, קערות קטנות או קערה גדולה. מכסים את הקערות עם חתיכת פלסטיק
לעטוף כדי למנוע כוויות מקפיא ואת היווצרות של " עור."פופ אותם
לתוך המקפיא ולהקפיא בן לילה.
כאשר אתה מוכן לשרת, להפעיל את עובש פופ קרח תחת חם
מים כדי לשחרר אותו. אתה יכול לעשות את אותו הדבר עבור קערות קטנות יותר אם אתה רוצה
כדי לשרת אותו כיפת חצי קולפי קטנה.
מקשטים עם אגוזים יותר אם אתה רוצה