קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פופס פיסטוק חלבי

פופס פיסטוק חלבי
מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, הל טחון, חלב מרוכז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרמי Biscoff קרח פופס, פופס מיץ שמנת, ו קרמי פטל קרח פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא את התאדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חלב לרתיחה עד בועות קטנות נוצרות סביב היקף הסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בינתיים, לגזור את החלק העליון של שקיות התה ולהוסיף חלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
שקית תהשקית תה
5
להקציף ב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הל. ברגע שהחלב מתבשל, כבה את החימום, כסה ותן לשבת
מרכיבים שתצטרך
הלהל
חלבחלב
7
תלול במשך 30 דקות.
8
מסננים את החלב התאדה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
להקציף ב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
חלב מרוכז, שמנת כבדה ופיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
שמנת כבדהשמנת כבדה
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
11
יוצקים את התערובת לתוך פופ קרח
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
פופפופ
12
תבניות, קערות קטנות או קערה גדולה. מכסים את הקערות עם חתיכת פלסטיק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
לעטוף כדי למנוע כוויות מקפיא ואת היווצרות של " עור."פופ אותם
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
פופפופ
14
לתוך המקפיא ולהקפיא בן לילה.
15
כאשר אתה מוכן לשרת, להפעיל את עובש פופ קרח תחת חם
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
פופפופ
16
מים כדי לשחרר אותו. אתה יכול לעשות את אותו הדבר עבור קערות קטנות יותר אם אתה רוצה
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
כדי לשרת אותו כיפת חצי קולפי קטנה.
18
מקשטים עם אגוזים יותר אם אתה רוצה
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
19
לשרת.