פופקורן בטעם בזיליקום-פרמזן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חטיף פופקורן בטעם לחם בננה, פופקורן מיקרוגל ביתי בטעם דלעת, ו פופקורן בטעם פג'יטה עם פרסקו קווסו.
הוראות
מזלפים שמן חדור בזיליקום על הפופקורן. טוחנים מלח אפור במטחנת תבלינים (מטחנת קפה גם עובדת היטב למטרה זו) עד שהיא נדבקת לפופקורן בצורה אחידה יותר אם הגבישים קטנים יותר.
מוסיפים פלפל שחור ואז מגרדים פרמזן מעל הפופקורן.;
מחממים תנור הולנדי גדול מברזל יצוק על כיריים על אש גבוהה.
מוסיפים שמן זית, ואז פופקורן. ברגע שהוא מתחיל לצוץ, מכסים ומורידים לחום בינוני עד שצליל הקפיצה מפסיק, בערך 3 עד 4 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.