פופקורן גבינה
פופקורן גביני נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חורים קטנים של פומפיה, פתיתי פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פופקורן גבינה, פופקורן גבינה, ו פופקורן גבינה פרמזן.
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.
מניחים את הפופקורן במחבת צלייה גדולה.
מניחים את החמאה, פתיתי פלפל אדום, ומלח בסיר קטן על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהמלח מומס והחמאה נמסה.
טפטף את תערובת החמאה על הפופקורן, וודא לגרד את כל זה מתוך המחבת עם מרית גומי. באמצעות מרית שטוחה, לזרוק את הפופקורן כדי לצפות אותו בתערובת החמאה.
מפזרים עם הגבינה ולזרוק שוב.
אופים, ערבוב כל 10 דקות עם המרית השטוחה וגירוד כל גבינה מתחתית המחבת, עד פופקורן הוא פריך ומצופה היטב עם הגבינה, על 30 דקות בסך הכל.