פופקורן חטיפים
חטיפי פופקורן יכולים להיות רק המתאבנים שאתם מחפשים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם שקדים, מלח, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פופקורן חטיפים, פופקורן חטיפים, ו תערובת חטיף פופקורן זנגביל.
הוראות
מורחים קוקוס על תבנית אפייה ungreased ואופים עד קלוי, ערבוב פעם או פעמיים, על 5 דקות.
מעבירים לקערה כדי להתקרר. לנגב את תבנית אפייה ולהפיץ שקדים על זה.
אופים עד חום זהוב וריחני, 5 עד 7 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מעבירים לקערה עם קוקוס לקרר.
ערפל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים היטב פופקורן, שיבולת שועל, קוקוס, שקדים, צימוקים ומשמשים.
במחבת קטנה על אש נמוכה, לשלב דבש, סוכר חום ומלח. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות.
יוצקים תערובת דבש על תערובת פופקורן; מערבבים עד שכל החומרים מצופים היטב ואין כתמים יבשים.
העברת תערובת לתבנית אפייה. באמצעות כפות לחות קלות, לחץ בחוזקה על תערובת לתבנית אפייה. מקררים לפחות 30 דקות לפני חיתוך לתוך הסורגים.