פופקורן מעושן
פופקורן מעושן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 20 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, תירס פקיעה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פופקורן מתוק ומעושן, חומוס תרד מעושן עם פופקורן צ'יפס, ו פופקורן בייקון מעושן עם סוכר שרוף ומלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את השמן ופופקורן, לכסות ולבשל על חום מתון עד שהוא מתחיל פופ. לנער את המחבת ומבשלים עד התירס מפסיק פקיעה.
מעבירים את הפופקורן החם לקערה גדולה.
מפזרים את הפפריקה והסוכר וזורקים היטב.
טפטוף עם החמאה ולזרוק, הוספת furikake וקרקרי אורז. מתבלים במלח, זורקים שוב ומגישים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.