פופקורן פריז
פופקורן פריז הוא הר ד ' אובר שמגיש 6. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רשת מזון דורש טפטוף שמן זית, פקורינו רומנו, עלי טרגון וגרעיני פופקורן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אה, פריז, פריז-ברסט, ו קרסיפס דה פריז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש נמוכה.
מוסיפים מספיק שמן צמחי לציפוי תחתית הסיר, כ -2 כפות.
מוסיפים לשמן 1 או 2 גרעיני פופקורן כשהוא מתחמם. לאחר שהגרעינים קופצים, מוסיפים את יתרת התירס ומכסים במכסה. מנערים את הסיר כשהגרעינים קופצים. זה ימנע מהם להתיישב על תחתית הסיר ולשרוף. המשך לרעוד עד שכל התירס צץ.
מוציאים את הפופקורן לקערה גדולה.
מזלפים שמן זית כתית מעולה, מתבלים בתיבול גבינות פריז וזורקים.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לנסון לה בלאק לייבל ברוט ( חצי בקבוק). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)]()
לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלאק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים לפינו נואר, עם נצנוצי ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם עדין של בועות מתמשכות. הניחוחות הטריים שלה משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.